Ασφάλεια

Το πιο σημαντικό από όλα κατά τη διάρκεια της εργασίας είναι η ασφάλειά μας. Πρέπει λοιπόν να παίρνουμε όλα εκείνα τα μέτρα που μας διασφαλίζουν τη σωματικά μας ακεραιότητα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιος είναι ο ειδικός εξοπλισμός για κάθε εργασία ανάλογα με το μηχάνημα-εργαλείο που χρησιμοποιούμε. Στην εταιρεία μας η πολυετής πείρα μας στο χώρο των κατασκευών, μας καθιστά πρωτοπόρους στον τομέα της Υγιεινής και Ασφάλειας στο χώρο της εργασίας.

Μη διστάσετε να ζητήσετε τις συμβουλές μας για την προσωπική σας ασφάλεια. Είμαστε δίπλα σας, ενημερώνοντας σας για τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας και καθοδηγώντας σας στην αξιολόγηση των κινδύνων και στην προφύλαξη από αυτούς.

Η εταιρεία μας είναι δίπλα σας στο θέμα ασφάλειας παρέχοντάς μηχανήματα και εργαλεία που έχουν τις τελευταίες και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές στο θέμα της ασφάλειας (αντικραδασμικά ηλεκτρικά εργαλεία, αναλώσιμα για το εργοτάξιο κτλ). Τέλος με την κάθε ενοικίαση σας προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλεια σας, που βέβαια μπορείτε να τον προμηθευτείτε από το κατάστημά μας.